duminică, 26 mai 2013

"Sunt cel mai invidiat elev din lume". Cu cine a mers acest tanar la balul se absolvire. FOTO

Jake Davidson, un elev din Statele Unite, a ajuns sa fie invidiat acum de elevii din intreaga lume, dupa ce, in ultimele luni, toti prietenii si colegii au ras de el pentru gestul sau.

Jake Davidson a devenit o mini-vedeta pe internet in luna ianuarie a acestui an cand a postat un video pe YouTube in care o ruga pe supermodelul Kate Upton sa mearga cu el la balul de absolvire.
Peste 2.6 de milioane de oameni din lume i-au urmarit filmarea si i-au tinut pumnii ca sa i se indeplineasca visul. Nu la fel de intelegatori au fost si colegii si prietenii baiatului, care au ras de el.
Desi Kate Upton nu a reusit sa il insoteasca pe tanar in cea mai importanta seara din viata lui, un alt fotomodel celebru, care ii vazuse filmarea pe YouTube, s-a oferit sa ii devina partenera.
Este vorba despre frumoasa Nina Agdal. "Acum toti prietenii ma invidiaza. Au ras de mine, dar nu conteaza. Sunt cel mai norocos elev din lume. Ii multumesc mult Ninei pentru gestul pe care l-a facut. Nu o sa uit niciodata", a scris Jake pe Twitter dupa seara magica






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu