vineri, 5 aprilie 2013

Cum a prins-o pe soţia lui, când s-a întors de pe front.


Un soldat american, proaspăt venit de pe front, se aştepta să fie primit cu braţele deschise de cei dragi. Ducea dorul soţiei şi copiilor săi, aşa că prima oprire de la aeroport a făcut-o în pragul casei.

Ce a văzut, însă, l-a lăsat fără grai. Casa pe care o construise cu atâta plăcere pentru familia lui, ajunsese o ruină: în interior era o dezordine şi mizerie de neimaginat. 

 "Parcă trecuse un taifun pe acolo. Mi-am dat seama că soţia mea s-a distrat zi şi noapte cât am fost eu plecat. Cu banii pe care îi trimiteam acasă, ea şi-a bătut joc de mine, de munca mea, de relaţia pe care o construisem împreună", a declarat şocat bărbatul. 

Potrivit vecinilor, soţia soldatului american ar fi adus în casă numeroşi bărbaţi cu care s-ar fi distrat la petrecerile non-stop. Copiii cuplului, de cele mai multe ori, asistau la aceste orgii.

Soldatul a băgat divorţ de soţia lui.






72 de comentarii:

  1. Ce nesimtita! visul unei femei >> un barbat curajos care sa aduca bani in casa >> curatenia este mandria femeii, RUSINE!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa e...nesimtita de femeie....o rabla de femeie...barbatul isi intretinea fam si ea si'a facut bordel in casa in vazul copiilor...asta nu e mama...eu i'as da o mama de bataie si am trimite'o la bordel daca tot a bagat atata in ea...rusine de femeie...

      Ștergere
    2. Ce nesimtit !!! trebuia sa sune si sa anunte ca ajunge acasa!

      Gesturi de-astea nu se fac! Trebuie sa fim civilizati si sa ne anuntam vizita chiar daca ne intoarcem acasa!

      Ștergere
    3. da ai dreptate trebuie s-o sunam «««tu scoateo din tine ca vin acasa

      Ștergere
  2. http://www.viespar.ro/?reff=f0e589522181defb7d04aac47d73260e
    http://www.smart-click.ro/inv-tuvSYX9FgMja
    va dau doua lincuri cum sa faceti bani cand stam acasa in fata pc-ului nostru , asa ca uite cum fac eu bani si nu glumesc, citeste si o sa iti dai seama ca nu te mint , copiaza lincurile sau doar unul dintre ele, cum doresti tu, eu pe amandoua castig si inscriete nu ai nimik de pierdut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. imi poti spune te rog cam cati banii ai castigat u?
      Mi-am facut si eu un cont si nu sunt prea stapan pe el!

      Ștergere
    2. Aline, este vorba de cunoscutul SISTEM-PIRAMIDA, deci nu te astepta la minuni ca nu e cazul. Cu atat mai mult cu cat procentele care ti se dau sunt foarte mici in comparatie cu alte sisteme asemanatoare de care stiu eu!

      Ștergere
    3. luminita bagati acele 2 "lincuri"inculta dracu fix in pizda aia mare

      Ștergere
  3. mortii ei de tarfa!!--o impuscam!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. scapa prea repede impuscata,mai bn chinuita....

      Ștergere
    2. Mereu tortura e cea mai buna cale..

      Ștergere
    3. Voi toti sunteti prosti!Chiar credeti minciuna asta?Si chiar daca ar fi adevarat,care-i faza,asa arata o casa la tara daca nici atata nu stiti,la oameni saraci etc.

      Ștergere
    4. asa arata o casa la tara??????
      unde pula mea ai trait ,in grajd?
      cunosc oameni saraci,saraci dar au o curatenie de lingi pe jos

      Ștergere
  4. CURVA nespalata cel mai mic grad de om!

    RăspundețiȘtergere
  5. Totul spus intr-o melodie.. ironic...

    http://www.youtube.com/watch?v=IZbN_nmxAGk

    RăspundețiȘtergere
  6. Hai sa judecam un pic.
    Din punctul de vedere al femeii: casatorita. cu un barbat care nu e niciodata acasa. cu bani. ce sa faca? sa gateasca? sa spele? sa creasca copii? pe ea cine s-o ...? barbatul care nu e niciodata acasa? Bravo ei.
    Din punctul de vedere al barbatului: casatorit. cu o femeie cu care nu doarme niciodata. careia ii trimite bani ca la ultima zdreanta. oare lui cine i-o ...? nevasta-sa? Jalnic

    Pentru curiosi: Sunt barbat. Si nu sunt gay :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atunci esti prost rau mai barbate :))))) , patiuai sa patesti si tu asa ....

      Ștergere
    2. :)) Da,frumos din partea voastra sa doriti raul. Atata sunteti de rai si de uraciosi. Cum greseste cineva,cum voi "tarfa naibii" "sa o omoram" "sa o ardem" bla bla-uri din asta din care reiese ca nu aveti pic de minte,ca sa nu mai zic educatie. La limbajul pe care il detineti nu sunteti mai presus ca ea,iar eu ar trebui sa va raspund cu aceeasi moneda cu care ati raspuns voi dar nu o fac pentru ca stiti...oamenii s-au mai civilizat. Unii din ei,ca voi sunteti exemplul ca nu toti.

      Ștergere
    3. pareri diferite...insa omul ala merge sa isi riste viata pentru ai oferi un trai bun....asa ca degeaba ii bagati lui de vina...plus ca cel mai important lucru este ca mizeria din camere era de proportii uriase,macar curatenie trebuia sa fie....chiar daca mai fugea la cate un barbat...insa nici cu asta nu sunt de acord...Atunci de ce s-a maritat cu el??

      Ștergere
    4. Sa muncesti tu departe de casa si sa te trezesti cu asa ceva...... O femeie desteapta se descurca sa-si faca nevoile fara sa o stie nimeni. nu te apuci si dai petreceri in casa si de fata cu copii.

      Ștergere
    5. foarte frumos din partea ta! te admir pentru cuvintele tale. bvoo

      Ștergere
    6. sa lasi adresa ta bai barbate care nu esti gay.....asa poate o sa fie si nevastata fericita...limbist idiot ce esti..

      Ștergere
    7. ba asta primu esti batut in cap? adik cum plm? u mergi sa iti risti viata pt familie si nevastata isi bate joc de bani pt care u iti risti viata si iti distruge si copii!! vai bagamias pla....

      Ștergere
    8. daca asta ii e meseria si nu ii cinvine ei, sa bage divortul frate... sau sa isi faca un amant cum probabil are si el amanta..dar nu sa duca mai multi barbati in fatza copiilor..esti de-a dreptul idiot..scuza-ma ca iti spun ;)

      Ștergere
  7. Anonime ! Asa sa iti dea si tie dzeu o femeie .. Tu sa duci bani acasa si ALTIII sa o futa de sa-i rupa pizdA !. Doamne ajuta...
    Sa vedem mai spui la fel !
    Cand esti in pragu usi sa o vezi cum suge pula la altu :)).
    Si nu zi akm ca tu o sa fii acasa , nu o sa lipsestii noptiile . Ca daka ai copii si ai un salar de boschetar , o sa pleci si tu pe dincolo sa aduci bani ... sa lasi in urma ta (La copii) o "Avere" ! nu sa mori si ei sa doarma sub ceru liber !.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pe front nu cred ca ti-o **** nimeni .. lol ..esti prost de-a binelea

      Ștergere
  8. ce bine ca se semneaza cu anonim ca daca ar fi comentarii de la fete(femei) ca ele nu ar face asa ceva nici in ruptul capului...nici sa nu indrazneasca cineva sa lase astfel de comentarii...toate fete(femeile) sunt niste panarame cand barbatul e plecat in alta tara sau undeva departe de casa...eu stiu asta din propria experienta numai ca nu eu eram raposatul....eu eram unul din cei care petrecea cu nevasta altuia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ce-am mai ras...de unde stii tu ca toate sunt la fel...poate femeile alea care au barbatii plecati dincolo au si ele servici...la asta nu te-ai gandit?crezi ca mai are timp sa insele?

      Ștergere
    2. dar barbatii care stau cu noptile plecati de acasa si apoi vin si isi iau nevestele la bataie,atunci cum o fi.....!o fi bine....sau sunt inselate si apoi tot ele si le ia pe cocoasa.poate nevasata aia care si-a inselat sotul cu tine o duce rau cu el....altfel nu vad de ce l-ar insela :!

      Ștergere
  9. ba ma lasi intrun fel are dreptate tu crezi ca el a stat degeaba sunt si femei pe fron nu numai barbati dar trebuia sa o faca si ea mai cu perdea nici chiar asa,ala putea sa moara impuscat si ea indrepta bananele si nu toate femeile intra in aceasta categorie cum nici toti barbati sunt curvari sau betivi mai sunt si exceptii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ai foarte mare dreptate.nu tote sunt la fel cum nu sunt si barbatii

      Ștergere
  10. Cine are parinti sau alte rude care lucreaza in afara inteleg cel mai bine....Acolo iti risti sanatatea ca sa-ti intretii familia, iar pe front, chiar VIATA. Credeti ca el nu ar fi ramas acasa? Dar a vrut sa le ofere o viata mai buna....
    Deci, femeia nu are nici o scuza, e o prostie sa ziceti ca a neglijat-o! Dimpotriva
    cand ai o familie, nu te gandesti doar la viata sexuala si ca nu are cine sa o satisfaca..."saraca"....mi-e mila de copiii aia care au fost cu adevarat neglijati, fiind nevoiti sa traiasca intr-un focar de infectie, atat la propriu cat si la figurat. pun pariu ca nu s-a ingrijit nici sa-i hraneasca cum trebuie sau sa-i spele.

    Asa ca baga-ti minile in cam domnule "Anonim" de mai sus


    Semneaza o Anonima :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nimeni nu este in masura sa judece sau sa arunce vorbe pentru ca nu stim realitatea si daca tot ce a zis soldatul de sotia sa este adevarat, sa-i fie rusine o mama nu face asa ceva chiar de simtea lipsa de sex treb sa se duca sa se descarce si la intoarcere sa fie femeie de casa si mama nu sa faca din casa ei un bordel si sub vazul copiilor, inadbisibil din punctul meu de vedere insa mai exista si varianta la care nimeni nu sa gandit poate in tradevar a prins-o ca-l insela si ca sa se razbune pe ea ia inscenat toate vb acestea si nste poze etc variate sunt multe asa ca nimeni nu stie cu adevarat care este adevarul.

      Ștergere
    2. legata de piciorul patului si hranita cu sloboz si chisat :))))))))))))))))) NA Casca gura ..Intra pula ....:)))))

      Ștergere
    3. doamna ANONIMA! felicitari! ma bucur sa vad k mai sunt femei care gandesc!

      Ștergere
  11. o lepra de femeie o calcam in picioare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. batuta legata de calorifer si iar batuta hranita cu apa si paine mucegaita

      Ștergere
  12. Nu! trebuia ucisa prin metoda celor 1000 de taieturi/...si cat mai incet....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma intreb daca aceasi metoda te-ar ajuta sa-ti maresti coeficientul de inteligenta ! .....nu cred ca ar ajuta pe sotul sau pe copii ei in vreun fel metoda sus mentionata !
      Sper doar ca sotul ,divortand de ea,sa-si fi asumat tutela copiilor !...pentru ca o astfel de femeie nu merita sa aibe asa ceva....!semnat: ANONIMA!

      Ștergere
  13. Ba eu unu o bateam o lasam goala pe strada si faceam anunt imi futeti javra pe 5 lei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Tare inteligent mai esti,se vede dupa cum vorbesti ca nu poti mai mult decat a putut ea deci taci dracului din gura de scarb ordinar ca mi-e scarba de toti idiotii care ar face si ar drege si care au o viata mizerabila,dar si-o consuma pe internet. Mars in mama voastra de ratati ce sunteti si nu va mai bateti cu pumnii in piept cu ce ati face voi.

      Ștergere
  14. fratilor eu sunt femeie dar va jur ca nu asi face asa ceva cand asi sti ca sotul meu e pe fron si e posibil sa se intample ceva cu el cum asi putea eu sa ma culc cu altu(alti) cand el el acolo si ar putea sa fie mort in orce clipa si copii ce vor invata de la mama ?nu inteleg ce minte au unele femei ce minte au

    RăspundețiȘtergere
  15. bv anonim de mai sus, asa ar trebui sa gandeasca toate femeile, insa majoritatea, cand vad ca "prostu" a plecat pt o perioada lunga de timp si trimite si multi bani acasa, uita de casnicie, ce sotul ei drag si de copii, incepe sa se distreze si sa cheltuie banii facuti cu greu in strainatate, pe toate fleacurile. pacat ca sunt persoane asa de insensibile, pacat....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa ca sunt si barbati care raman acasa iar femeile pleaca prin Italia,trimit bani iar ei ii dau pe tarfe.Cunosc N cazuri. Nu mai vorbiti aiurea si nu mai generalizati atat. Exista femei destrabalate precum exista si barbati destrabalati dar asta nu inseamna ca TOTI si TOATE sunt la fel. Daca voi ati dat peste niste lepre e problema voastra,asta ati ales dar sub nicio forma nu inseamna ca toate/toti sunt idioti.

      Ștergere
  16. Femeile de ecest gen ,nu se pot numi femei! Eu sunt femeie......si spun ca mie rusine cu astfel de specii!Ma intreb : cum o sa se mai poata uita vreodata in ochii copiilor ei??
    E cu adevarat josnica!

    RăspundețiȘtergere
  17. Numai in Romania poti sa vezi astfel de comentarii (omoara/bate-o). Te-a inselat fratica,asta e,baga divort si iesi demn,cu capul sus. Se cheama "comportament civilizat". Doar in triburile din Africa stiam ca se mai practica astfel de metode violente dar vad ca si romanul nu s-ar da in laturi. Cati barbati isi parasesc familiile pentru una tanara? Cati inseala? Nu,la asta inchidem ochii,dam vina pe nevasta ca nu se mai aranjeaza dar daca o femeie face gata: curva! Taiata si arsa pe rug! Nimeni nu e de vina ca va insurati cu niste curve vagaboande iar in fetele de treaba dati cu piciorul si le inselati in stanga si in dreapta. Alegeti curve,asta va e rasplata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu doar in Africa,ba in multe tari,si acelea sunt Arabe.

      Ștergere
    2. cel mai intelept raspuns care l-am citit pana acuma...si care asta e realitatea in ziua de azi,cei buni sunt luati de prosti iar cine nu merita sunt pupati in fund,deci ai dreptate,sa nu se mai planga atata lumea asta care nu stiu ce inseamna nici macar respectul ptr ei insusi ,dapai sa-l arate ptr ceilalti...deci ma rog ca persoanele bune si cu suflet mare sa fie apreciate si nu ignorate,iar cele care nu merita si totusi le vreti binele...incercati nene sa le educati dupa pofta inimii,asa ar fi toata lumea multumita...

      Ștergere
  18. bai dar tu esti prost tare bai baiatule tu cum reactionai daca toata munca ta era dusa pe apa sambetei o luai in brate si spuneai bv puiul meu ai facut bine ca teai futut cu juma din oras si teai distrat cu banii pe care ti iam trimis tie si copiilor sau bagai divort civilizat? unde dracu traiesti prostane?

    RăspundețiȘtergere
  19. Vai! Am văzut eu dezordine la viața mea, dar n-am știut că există și „dezordinea supremă”...

    RăspundețiȘtergere
  20. vai de capul meuu nam vazut asa cv in viata mea rusine sai fie zdrentei care sia batut joc de casa lui de copii lui si de sot care este un patriot pet tara lui si isi risca viata si pe ea o doare la gauaza. x-(

    RăspundețiȘtergere
  21. http://www.smart-click.ro/inv-03NddQDIdYuy

    RăspundețiȘtergere
  22. http://www.virtconomics.com/recruit/obqxrhv8v6zmftbzlbpe cel mai tare joc in care poti castiga bani reali !! e putin mai greu la inceput dar o sa va obisnuiti. eu il joc de placere

    RăspundețiȘtergere
  23. http://www.virtconomics.com/recruit/obqxrhv8v6zmftbzlbpe

    RăspundețiȘtergere
  24. vorba lui napoleon. femeia e mai rau ca orice animal salbatic!!!

    RăspundețiȘtergere
  25. ba da prosti mai sunteti, va certati ca la usa cortului, cum sa faci asa ceva ? Si sotul meu e tot plecat dar pentru asta astept cat e nevoie nu trebuie sa ma prostituez la mine acasa...si sa fac casa o cocina...a fost bietul de el in asa mare pericol si ei nici ca ia pasat... pacat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. te prostituezi in deplasare? :))),,,,(nu m-am putut abtine) =)))

      Ștergere
  26. asa ii trebue daca e proasta

    RăspundețiȘtergere
  27. eu cred ca fiecare isi inseala partenerii dar totul se face cu perdea cum se zice ....avand in vedere ca el era plecat dar eu cred ca la cum arata casa si avand in vedere ca are si copii e depravata de femeie daca era una serioasa isi facea timp si ptr ea dar casa trebuia sa fie casa si copii copii ...intr-un cuvant casa sa fie casa si ce faci inafara iei sa nu te stie nimeni

    RăspundețiȘtergere
  28. bai frate.... nu le-as bate, nu le-as omora... nu merita...dar nu inteleg o chestie..... il vrei?stai cuminte pt el! nul vrei? spunei in fata! la ce plm spui un cuvant dak nu il simti? sa mor dak inteleg! atata de mult iubiti minciuna??

    RăspundețiȘtergere
  29. aia nu e mizerie dupa chefuri...aia e mizerie de femeie cotrofoasa..pt ca ce se afla intins pe pat...nu cred ca cineva la petreceri scoate acuarele si etc..si dak era o femeie desteapta, nu intruchiparea lenei absolute..de la o petrecere la alta aduna....ca in felu acesta nu poti primi pe nimeni....si sa o mai si numesti petrecere..mai degraba inviti omu ceva de genu:"hai la mn in pubela...fac mare party!!!"cv de genu...cn e deacord cu mine?

    RăspundețiȘtergere
  30. o luam cu mine pe front see you.. sa vada si ea ce inseamna sa-ti risti viata.. si dupa aceea ai trageam 2 gloantze in pizda see you..:))

    RăspundețiȘtergere
  31. pe dracu' ! unde s-a intamplat asta? cum il cheama pe soldat (numele mic)? cand s-a intamplat asta? cine a mai vazut? astea sunt intrebarile de baza pentru a afla daca este o stire falsa sau una adevarata. fraza ' a bagat divort' ma face sa cred ca este doar o vrajeala. pozele reprezinta o casa neingrijita, dar am vazut si mai rau, la noi in romania, la o emisiune televizata. si atunci am avut dubii ca ar fi tocmai adevarat. dar ma amuza faptul ca multora le-a sarit mustarul.

    RăspundețiȘtergere
  32. asta e femeia moderna asa ca sa nu va mai mire. tot mai multe lepre vor gang si o ''relatie serioasa'' de fatada. se trezesc pe urma niste rable la 35-40 de ani si nu mai fac fata prospaturilor ce vin din urma lor si cauta un sarman senorocit cu care ''cica'' sa faca o familie. dupa ce si-au asigurat prostul langa ele incep a scutura de icre vecinii si altii ... pacat ca nu e permis sa-i faci femeii care isi bate joc de tine in felul, asta ceea ce le fac arabii CELOR CE INDRAZNESC A FACE.

    RăspundețiȘtergere
  33. ce nenorocita e aia isi bate joc de barbatu ei

    RăspundețiȘtergere