sâmbătă, 27 aprilie 2013

O frumuseţe de la noi, CU CHILOŢII LA VEDERE ÎN PUBLIC! Uite cum s-a afişat | FOTO ÎN ARTICOL



Este vorba despre Cristina Roman, unul dintre cele mai apreciate modele de la noi. Deşi de obicei este grijulie cu ţinutele, pentru a nu-şi arăta părţile intime în public, bruneta a fost prinsă pe picior greşit de curând. Prezentă în Princess Club, la un eveniment, împreună cu alte colege manechine, printre care şi buna ei prietenă, Simona Traşcă, bruneta şi-a făcut mai multe fotografii, însă nu a mai fost atentă la detalii. Aşezată pe spătarul canapelei, Cristina şi-a arătat, fără să vrea, chiloţii în faţa obiectivului aparatului de fotografiat.
De altfel, Cristina a surprins de curând, chiar pe podium. Focoasa brunetă a defilat în cadrul unei colecţii speciale, în urmă cu câteva săptămâni. Ea a purat un deux-pieces, alcătuit din pantaloni şi o bluză sexy, cu fermoar. Cristina a mers până în capătul podiumului, unde şi-a desfăcut efectiv bluza, lăsând la vedere un bust apetisant, spre deliciul celor din jur.

Un comentariu:

  1. Frate,voi nu aveti ce sa faceti si bagati prosti de astea pe internet.Deparca mie imi pasa ca i sor vazut chiloti lu aia.Si sinceri sa fim nici nu se vad bine,macar dak se vedeau toti :)

    RăspundețiȘtergere