luni, 29 aprilie 2013

SOCANT! O MAMA si-a fortat fiica sa ramana insarcinata la 14 ani cu sperma cumparata de pe Internet

O mama din Marea Britanie si- fortat fiica in varsta de 14 ani sa ramana insarcinata dupa ce i-a fost refuzat dreptul de a mai adopta un copil.

Fiica ei, in varsta de 14 ani a nascut dupa doi ani in care mama a inseminat-o singura cu sperma cumparata de pe Internet.  Fetei i-a fost mult prea frica de mama atat de dominatoare incat sa protesteze cu ceva. 

Acum, femeia face inchisoare timp de cinci ani dupa ce si-a maltratat propriul copil. Judecatorul care a condamnat-o a marturisit ca aceasta a avut un comportament egoist fata d eun copil vulnerabil. 

Femeia infiase trei copii din strainatate si a ales aceasta metoda deoarece starea ei de sanatate nu ii permitea sa nasca pentru ca deja trecuse printr-o metoda de sterilizare. In momentul cand i s-a refuzat dreptul de a mai infia un copil, aceasta si-a indreptat atentia catre fiica eid e 14 ani. La 14 ani a inceput sa ii faca inseminare si la 16  a nascut dupa numeroase incercari si un avort. Mama si-a supus fiica unui proces degradant, umilitor si dureros.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu