marți, 30 aprilie 2013

Antonia, ne-ai oripilat! Chiar aşa te-ai epilat? | FOTO

Pe Internet au apărut mai multe fotografii cu vedeta în lenjerie intimă cel mai probabil din perioada în care Antonia avea o cariera de fotomodel în Statele Unite ale Americii.

Fotografiile nu au fost retuşate în PhotoShop şi la o privire mai atentă se poate vedea că Antonia are destul de mult păr inghinal şi probabil se epilase cu câteva zeci de minute înainte de şedinta foto respectivă întrucât se puteau vedea urmele epilării.


15 comentarii:

  1. asa si? s-a iritat...e ceva PERFECT OMENESC pentru ca e un OM! idiotilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ... awesome , ai perfecta dreptate :)

      Ștergere
    2. Dupa ce ca am asteptat atata timp pozele astea , ne-au strican astia toata distractia ...

      Ștergere
  2. Asa cum e,cu totii sunteti in limba dupa ea ! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. ce tampiti sunteti sa iritat femeia c plm e asa de ras? se mai intampla dar ce sa stiti voi nste cretini care habar nu au p ce lume traiesc dar c sa mai zic sunteti praf!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa este dar c sa mai zica si papagali astia nu mai au c sa posteze si se baga si ei in seama k boii!!!! Sunteti PRAF PAPAGALILOR!!!!

      Ștergere
  4. Si care e problema? e ceva normal sa se irite....voi chiar nu aveti nimik de facut?

    RăspundețiȘtergere
  5. cine nu se irita cind se epileaza???gasiti alt ceva mai bun de facut nu de uitat cum s-au epilat femeile si daca nu se epila nu era bun daca nu sa epilat iar nu e bine atunci ce trebue facut dupa capul ala sec al vostru????

    RăspundețiȘtergere
  6. Ba nu stiti ce sa mai postati,santeti niste idioti puneti dreacu mana si faceti altceva nu sa urmariti femeile intre picioare daca sau epilat bine maimutoilor!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. natarai handicapati ii strica toata reputatia

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunteti niste idioti . Aveti niste titluri de rahat , iar de fiecare data cand dau click pe un link tot ce vad e o tampenie . N-am ras si nu cred ca voi rade vreodata . In momentul de fata pot spune ca tot ce este de ras sunteti voi . Rad si voi rade mereu de voi . Aveti niste postari tampite si stirile in general stiu ca ar fi trebuit sa fie mai interesante sa zicem.. nu de o plictiseala enorma sau mai ales niste simple poze editate cu sute de programe :-j . V-ati facut de ras si va veti face mereu .

    RăspundețiȘtergere
  9. sloboz la tava pun pariu ca si tu esti iritat/a

    RăspundețiȘtergere