duminică, 28 aprilie 2013

DESTRĂBĂLARE pe SCENĂ la un concert în Mexic! INNA a cântat și ANTONIA A DANSAT FOARTE SEXY: a dat din bazin ca Shakira și a făcut mișcări de striptease! VIDEO


Inna a susținut la sfârșitul anului trecut un megaturneu în Mexic, la care a participat și Antonia, cea despre care în ultima perioadă s-a scris că ar fi beneficiat de prea multă atenție din partea lui Lucian, fostul iubit al cosntănțencei și impresarul ambelor artiste.
Deși zilele acestea se scrie tot mai des că între Antonia și Inna ar exista o rivalitate nu doar din cauza faptului că cea dintâi petrece tot mai mult timp în compania lui Lucian, dar și pe motiv că aceasta ar fi mai frumoasă și mai bine îmbrăcată, se pare că până la sfârșitul anului trecut fetele nu aveau nimic de împărțit.
Ba mai mult, în timpul unui concert în țara sud-americană, cele două au făcut supershow. Inna a cântat binecunoscuta piesă ”La bamba”, a celor de la ”Los lobos”, iar Antonia s-a mișcat lasciv, s-a unduit și a dat din buric și din sâni precum Shakira și a avut mișcări ca la striptease, înnebunind audiența.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu