vineri, 12 aprilie 2013

Toata lumea se uita daca are chiloti pe ea, dar uite ce SANI are Bijou

Bijou, pe numele ei real Elena Turcu, este cântăreaţa devenită celebră după ce Televiziunea Română a fost amendată cu 10.000 lei pentru prestaţia ei, considerându-se că ea nu ar fi purtat chiloţi pe sub rochie, iar aceste secvenţe au putut fi văzute la o oră neadecvată.

"Poartă chiloţi de culoarea pielii"

Cântăreaţa Sylvie, prezentatoarea emisiunii ”Lozul cel mare” de la TVR 1 a adus lămuriri, în exclusivitate pentru Libertatea, în cazul scandalului iscat în luna martie pe tema chiloţeilor solistei Bijou în timp ce a cântat în platoul TVR.
”Fata a apărut în aceeaşi ţinută şi la emisiunea “Neaţa cu Razvan si Danny” şi la emisiunea “Petrecem k lumea” de pe Antena 2 şi chiloţii ei nu au fost băgaţi în seamă de nimeni. Eu pot să vă spun că m-am schimbat în aceeaşi cabină cu domnişoara Bijou şi avea chiloţi pe ea. Numai că ea a purtat o lenjerie creată special ca să dea iluzia, să incite imaginaţia, dar de fapt chiloţii şi dresul sunt la culoarea pielii. Asta e tot adevărul pur. De aici şi până la discuţiile generate în jurul acestui subiect nu a fost decât mintea unui PR care a vrut să o lanseze. Chiar nu înţeleg de ce CNA a amendat TVR cu 10.000 lei şi dacă tot a făcut-o, întreb atunci de ce legea audiovizualului nu se aplica şi pentru alte televiziuni care au difuzat dimineaţa sau în cursul zilei interpreta, piesa, costumul şi chiloţeii”, ne-a declarat Sylvie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu