vineri, 26 aprilie 2013

MOTIVUL INCREDIBIL pentru care o tanara nu a fost lasata sa intre in biserica! FOTO

Claire Smedley din Marea Britanie se confrunta aproape mereu cu prejudecatile oamenilor in ce priveste aspectul sau.

Claire Smedley din Marea Britanie este una din persoanele norocoase pentru ca natura a inzestrat-o cu un  bust enorm, apreciat de toti barbatii, insa englezoaica trece printr-un adevarat cosmar.  Inca din adolescenta, tanara a avut probleme in societate din cauza aspectului sau. Daca unii se minunau de marimea sanilor ei, altii o blamau. Una din reactiile la care a fost supusa Claire, a facut-o sa ia o decizie importanta.
Dupa ce a vrut sa intre intr-o biserica, preotul i-a spus ca nu are voie din cauza sanilor si ca  mai intai sa mearga sa se opereze si apoi sa vina in lacasul sfant. Fata a luat vorbele preotului de bune si urmeaza sa se opereze. Ea a marturisit ca se simte si rau si are si dureri de spate din cauza sanilor. Pana atunci, Claire s-a hotarat sa pozeze pentru site-urile destinate adultilor pentru ca nu isi poate gasi joburi din cauza sanilor.

2 comentarii:

  1. "Claire Smedley din Marea Britanie este una din persoanele norocoase pentru ca natura a inzestrat-o cu un bust enorm, apreciat de toti barbatii"...care barbati o apreciazza pe grasa asta ma???? ce plm poti sa apreciezi la ea?

    RăspundețiȘtergere
  2. Atat de norocoasa e ca nu-si gaseste nici macar un job din cauza sanilor imensi! Iar burta ei e si mai mare decat sanii... ce mai, e cat un hipopotam! Ba fraierule care ai scris acest articol, asta se numeste noroc?

    RăspundețiȘtergere