marți, 28 mai 2013

O femeie se pregateste pentru a 13-a operatie la sani. "Mi-e teama ca o sa explodeze"

Poarta cupa deja marimea LLL la sutien, dupa ce a facut nu mai putin de 12 implanturi cu silicon, dar inca se simte “neimplinita”. Asta desi sanii ei cantaresc 9,5 kilograme...


Lacey Wildd, 45 de ani, vrea sa bata recordul pentru cei mai mari sani din lume si se pregateste pentru cea de-a 13-a operatie. Acum, Lacey, care este mama a sase copii, este “doar” pe locul sapte in lume. Dupa interventie isi va modifica cupa de sutien la marimea MMM.
Wildd, pe numele adevarat Paula Simonds, spune ca se mandreste cu aspectul ei fizic, chiar daca trebuie sa poarte un sutien intern facut din piele de porc, iar doctorii au fost nevoiti sa-i implanteze in tors bucati din propriii muschi, pentru ca aceasta sa-si poata sustine greutatea sanilor.
Wildd era o bruneta subtirica in tinerete, devenita mama la o varsta frageda. Cum salariul de chelnarita nu ii aducea foarte multi bani, femeia a decis sa isi faca un implant, la varsta de 21 de ani, cand a trecut de la cupa A, la D.


"Nu faceam la fel de multi bani ca si fetele blonde cu sani mari si aveam si doi copii de care trebuia sa am grija", a explicat femeia.
Acum, una din fiice, Tori, care este majora, spune ca nu numai ca este jenata de felul in care arata mama ei, dar ii este si teama ca operatia pentru care se pregateste ii poate fi fatala.
“Sincer, mi-e rusine sa merg cu mama pe strada si mi-e teama ca o sa explodeze dupa aceasta operatie., Dar este mama, o iubesc, sunt ingrijorata pentru ea”, a spus Tori.
Acum cateva zile, Lacey a fost fotografiata pe plaja, la Miami.

Un comentariu:

  1. PUBLICA ACUM ANUNTUL TAU AUTO PE www.carvit.ro SI VINDE MASINA IN CEL MAI SCURT TIMP!

    RăspundețiȘtergere