duminică, 28 iulie 2013

POZA care A SOCAT FACEBOOK-ul! Nu o sa-ti vina sa crezi ce face cu mana stanga in timp ce bea bere. "E REVOLTATOR" FOTO

Poza pe care o veti vedea mai jos a starnit valuri de controverse pe internet.

In imagine se observa o femeie destul de tanara care soarbe cu pofta dintr-o cutie de bere. Ce este mai socant acum urmeaza. In mana stanga tanara isi tine in brate propriul copil si il alapteaza, in timp ce cu dreapta consuma fara nicio jena alcool.
 
Probabil nu stie ca, atat in timpul sarcinii, cat si in perioada de alaptare, este indicat ca mamele sa aiba grija cat mai mult de organismul lor si sa nu consume mancaruri sau bauturi nocive.
 
Se pot dezvolta astfel afectiuni si boli care se transmit direct catre copil. Cei care au vazut poza s-au declarat dezgustati si au spus ca femeie este total iresponsabila.
 
Voi ce credeti?


10 comentarii:

  1. Este indicat si de doctor consumul de bere, dar nu in cantitati mari! Ns ce vedeti voi asa revoltator! Voi uitativa si ganditiva de mamicile care consuma alcol abuziv si sunt numai cu votca in mana, aia ar trebui sa va puna un semn de intrebare ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. stii ce zic?
    inainte sa pui o astfel de poza si sa faci astfel de acuzatii intereseazate macar despre ce vorbesti!
    TECATE este podusa de Heineken si aceasta bautura este populara în Mexic și America Latină, băutura este fabricată în mod tradițional cu bere, suc de lămâie, suc de roșii și condimente diferite (si cred ca are adaugat si ceva proteine in acest amestec dar nu sint foarte sigur!)

    deci nu stiu cat e de gresit ceea ce vedem in poza!
    dar pe mine personal nu ma deranjeaza ceea ce face aceasta femeie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mda....dai tu lapte cu alcol la copil sa te vad .....cred ca dupa tine nici crima nu e infractiune :|
      nu ai voie sa bei nici un fel de bere cand alaptezi copilu :|
      mai ales ca trebuie sa fi beat sa pui asa ceva pe net....

      Ștergere
  3. e bere doar e buna pt lapte

    RăspundețiȘtergere
  4. adevarat ca berea este buna pentru mamele care alapteza. bine nu in cantitati mari.serios cei care puneti ceva pe net intai ar trebui sa stiti despre ce este vorba .

    RăspundețiȘtergere
  5. CIne doreste sa Castige Bani Reali Online fara Investitii Din Clickuri,Pe scurt esti platit daca dai click pe reclame.
    Cel mai serios si mai cunoscut site de acest gen este la ora actuala(exista numeroase dovezi de plata).Este unul din putinele site-uri de PTC (paid to click) care platesc instant. Odata ce ai ajuns la suma de 2$ in cont, ii poti retrage oricand.
    detalii pe sit http://banipenetstrategii.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  6. PUBLICA ACUM ANUNTUL TAU AUTO PE www.carvit.ro SI VINDE MASINA IN CEL MAI SCURT TIMP!

    RăspundețiȘtergere
  7. Vlad Rus, mamica ta cata bere a baut cand te alapta pe tine sau cand era gravida? De ce n-ai intrebato inainte sa postezi aceasta poza si comentariul inutil?

    RăspundețiȘtergere