joi, 9 mai 2013

DOLIU PENTRU FANII ”TÂNĂR şi NELINIŞTIT”. Una dintre cele mai ÎNDRĂGITE VEDETE din serial A MURIT


Jeanne Cooper, actrița care o întruchipa pe simpatica, dar autoritara Katherine Chancellor, în serialul ”Tânăr și neliniștit”, a murit la vârsta de 84 de ani, în reședința ei din Los Angeles. Actrița suferea de o boală gravă, care nu a fost dezvăluită publicului și a fost internată de mai multe ori în ultimele săptămâni.
Însă inevitabilul s-a produs, Jeanne încetând din viață zilele trecute. Anunțul a fost făcut de fiul ei, Corbin Bernsen.
”Mama a murit în această dimineață (miercuri dimineață, n.r.), în timp ce dormea. A avut-o la căpătâi pe sora mea”, a scris Bernsen pe Facebook.
Jeanne Cooper a fost o actriță americană, născută în 1928, în California. A jucat în mai multe producții hollywoodiene, însă este cel ma bine cunoscută pentru rolul din ”Tânăr și neliniștit”, Katherine Chancellor, pentru care a fost distinsă cu un premiu Emmy.
Cooper și-a început cariera în anii 50, având roluri secundare cu adevărate staruri ale epocii, precum actorii Maureen O'Hara, Glenn Ford, Tony Curtis sau Henry Fonda. Primul rol principal l-a avut în 1953, în filmul western, ”Roșcata din Wyoming”, unde a jucat-o pe Myra. A apărut apoi în roluri mai mici în filmele ”The Man from the Alamo”, ”Over-Exposed”, ”5 Steps to Danger”, ”Rock All Night”, ”House of Women”, ”13 West Street”, ”The Intruder”, ”Black Zoo”, ”The Glory Guys”, ”Tony Rome”, ”The Boston Strangler” și ”Kansas City Bomber”. Între 1973 și 2013  a întruchipat-o pe Katherine, în popularul serial ”Tânăr și neliniștit”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu