vineri, 17 mai 2013

ÎŢI PLACE? Când vezi cum s-a schimbat ca să apară la tv, vei fi dezamăgit!


Iulia Mladin este noua achiziţie în materie de Miss-uri a postului tv The Money Channel. Cunoscută ca Miss Facebook România, Iulia prezintă emisiunea ''Săptămâna turistică'' ce se difuzează vinerea de la ora 17:00 şi în reluare sâmbăta de la ora ora 10:00.
Iulia Mladin este o înfocată promotoare a turismului atât intern cât şi a celui extern, folosindu-şi imaginea în scop de promovare în diverse pictoriale de-a lungul timpului. ''Turismul a fost dintotdeauna una dintre pasiunile mele, m-am implicat în promovarea lui, iar acum prin această emisiune, ''Săptămâna turistică'' de la Money Channel voi continua să o fac. Totodata îmi propun să plec împreună cu toţi telespectatorii în cele mai frumoase zone turistice atât din ţară, cât şi dinafară, să aflam cele mai noi oferte de preţuri şi servicii, şi nu în ultimul rând să încercăm să rezolvăm şi anumite situaţii-problemă, care pot interveni pe parcursul călătoriei şi care odată rezolvate vor putea ajuta la dezvoltarea turismului românesc.'' declară Miss Facebook.
Emisiunea ''Saptamana turistica'' îşi propune să deschidă apetitul publicului în materie de turism, prezentând în fiecare emisiune locuri încărcate de istorie, tradiţii şi frumuseţe şi să aducă cele mai noi şi utile informaţii necesare atunci când porneşti la drum.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu