marți, 21 mai 2013

INCREDIBIL! Imagini de arhivă cu prima FILMARE a Andreei Esca! Uite-o la 19 ani la TV SOTI cum prezenta ştirile! | VIDEO

Andreea Esca este cea mai cunoscută prezentatoare de televiziune din România şi una dintre cele mai profesionite prezenţe de pe micul ecran. Dar oare cum a început vedeta Pro TV?

Andreea Esca a debutat în televiziune la SOTI, una dintre primele staţii private în România de după Revoluţie. Pe site-ul YouTube a fost postat un filmuleţ de pe data de 8 ianuarie 1992 când Andreea, în vârstă de 19 ani la acea vreme, prezenta un buletin de ştiri alături de Răzvan Dumitrescu, Adrian Munteanu şi Laura Spiru. Esca avea părul mai lung şi era destul de copilăroasă faţă de imaginea sobră cu care ne-a obişnuit.

"Toţi patru fuseseră la interviu în acea zi şi au fost selectaţi să prezinte împreună jurnalul de seară. La interviu se prezentaseră în jur de 100 de candidaţi", a scris pe YouTube Virgil Popescu, fost director de marketing la TV SOTI.

În anul 1995 Andreea Esca a făcut cel mai mare pas al carierei sale şi a acceptat provocarea PRO TV de a prezenta cel mai important jurnal al postului. Şi astăzi, Andreea Esca prezintă Ştirile Pro TV.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu