marți, 21 mai 2013

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav ÎŞI PLANIFICĂ NUNTA! Află care este DETALIUL CARE LE DĂ CELE MAI MARI BĂTĂI DE CAP


Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au intrat în febra pregătitirilor de nuntă, însă detaliile organizatorice le dau bătăui de cap serioase.
Roşcata a povestit la emisiunea WOWbiz de la Kanal D că se gândeşte deja la cum va arăta nunta ei, unde va avea loc şi câţi invitaţi îi vor fi alături în acea zi.
"Nu ştiu dacă va fi în România sau în străinătate, important e să fie şi să ne simţim bine. Eu aş vrea să aibă loc în aer liber. Data nu am stabilit-o încă, discutăm. Cea mai mare bătaie de cap ne dă lista de invitaţi. După ce decidem asta putem să spunem unde, cum, câţi! Nunta asta nu cred că va depăşi 200 de persoane", a declarat Bianca.
Mama roşcatei a intrat în direct în emisiune şi a povestit emoţionată ca a aştepta îndelung acest moment în viaţa fiicei ei. "Victor este un băiat finuţ cu care ai ce vorbi. Este un băiat cu mult bun simţ, el chiar vorbeşte. Când am fost la Bucureşti la ei, el a gătit pentru noi. Le doresc fericire tuturor copiilor, iar eu abia aştept ca ei să se căsătorească", a declarat Madi Drăguşanu



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu