luni, 6 mai 2013

Aici a facut Bianca sex cu Cristea! Uite cum arata locul unde ea il astepta goala dupa ce venea de la antrenamente

Adrian Cristea a fost si este unul dintre cei mai curtati fotbalisti si el stie asta! Daca in perioada in care s-a iubit cu Bianca Dragusanu a lasat-o mai moale cu admiratoarele, in restul timpului… nu prea a ratat vreuna.

Adrian Cristea si Bianca Dragusanu s-au iubit nebuneste mai bine de trei ani. La inceputul relatiei lor, “Printul” avea admiratoare de nu le mai stia numarul insa, acestea au inceput sa se mai reduca in momentul in care roscata a pus stapanire pe inima lui Adrian si mai ales, pe dormitorul lui. Cu toate acestea, pe parcursul anilor, Bianca l-a mai prins cu mata-n sac de cateva ori, la fel cum l-au surprins si paparazzi in compania mai multor femei.
Totusi, “Printul” este recunoscut in lumea showbiz-ului, ca fiind un mare cuceritor si se spune ca, prin patul lui, au trecut multe femei. Reporterii  iti prezinta “patul – misterios” in ale carui asternuturi s-au perindat multe femei, in frunte cu Bianca Dragusanu.
In acest moment, Adrian Cristea se afla in Belgia, si nu are nicio relatie oficiala, in timp ce fosta lui iubita, Bianca se iubeste cu Victor Slav.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu