joi, 9 mai 2013

IREAL: Niciun barbat nu a vrut sa se cupleze cu ele pana acum! Motivul este ULUITOR FOTO


Nicola si Hayleu Wooding, doua gemene identice, traiesc, lucreaza impreuna si chiar se imbraca la fel. Surorile in varsta de 42 de ani prefera aceleasi show-uri TV, magazine, mancaruri si intotdeauna merg in concedii impreuna.

Cele doua nu au petrecut nicio zi din viata despartite, de cand s-au nascut legatura lor este extrem de stansa. Cu toate acestea apropierea lor "ciudata" le-a facut sa se indeparteze de prieteni.
"Suntem similare in orice si intotdeauna stim ce gandeste cealalta. Am avut iubiti, dar partenerii nostri sfarsesc intotdeauna cu sentimentul ca suntem trei in relatie si nu sunt dispusi sa accepte", a declarat Nicola.

Surorile lucreaza in acelasi loc si mai mult decat atat cand una s-a hotarat sa-si puna silicoane, cealalta nu a suportat ideea de a fi diferite si asa au ajuns ca ambele sa aiba silicoane de aceeasi dimensiune.
"Timp de o ora pentru prima data in viata noastra am fost diferite, inainte de a ne pune implanturi. Apoi am stat in rezerva una langa cealalta", a declarat Hayley. In momentul de fata cele doua femei au inchiariat impreuna un apartament in care locuiesc impreuna.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu