joi, 9 mai 2013

SOCANT: Si-a injectat ULEI in fata dupa ce medicii au refuzat sa ii mai faca operatii estetice.


 Hang Mioku, un fost fotomodel din Coreea de Sud, era obsedata de operatiile estetice si era in stare sa faca orice pentru a arata cat mai bine.

Femeia si-a facut astfel prima interventie chirurgicala la 28 de ani, cand a mers la medici pentru a i se injecta silicon in fata.

Dorind o piele cat mai fina, a repetat procedura de nenumarate ori si a ajuns pana in punctul in care medicii au refuzat sa ii mai faca injectiile, pentru ca deja avea fata mult prea umflata.

Hang Mioku nu a vrut insa sa se opreasca. A reusit sa isi faca rost de o sticla cu silicon si si-a administrat zilnic doze mici. Cand l-a terminat a apelat la o solutie socanta: a inceput sa isi injecteze ulei in fata.

In cele din urma,dupa lungi discutii cu familia, si-a dat seama in ce monstru se transformase si a intrat in depresie. A facut peste 10 operatii pentru a incerca sa revina la normal, in urma carora medicii i-au extras 60 de grame de ulei si silicon din fata si 200 din gat.

Cu toate acestea insa, chipul ei este desfigurat. Femeia regreta amarnic ceea ce a facut si spune ca isi doreste vechea fata inapoi, insa acest lucru nu mai este posibil.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu