marți, 28 mai 2013

O asistentă TV ŞI-A ARĂTAT CHILOŢII ÎN DIRECT! Uite cine este bunăciunea care "A COMIS-O" | FOTO&VIDEO

E super sexy şi face senzaţie la TV, în fiecare seară. De curând, sexoasa roşcată a călcat însă pe bec, arătându-şi chiloţii în direct.
Este vorba despre noua asistentă "păcătoasă" Ana Maria Mocanu, care a încins luni seară atmosfera alături de colega ei Loredana Chivu, cu o serie de mişcări sexy pe muzică. Pentru că purta o rochie extrem de scurtă, Ana Maria şi-a arătat lenjeria intimă la vedere în câteva rânduri, făcându-i pe cei din jur să stea cu ochii pe ea.
În urmă cu aproape dpuă săptămâni, Dan Capatos şi-a numit cele două noi asistente: acesta sunt Ana Maria Mocanu şi Loredana Chivu. Prima dintre ele este o roşcată focoasă care a sucit minţile multor bărbaţi de-a lungul timpului.
Mai mult, roşcata se pare că atrage şi multe femei, întrucât în multe instantanee de pe Facebook apare ori în braţele acestora, ori chiar sărutându-se cu ele. Ana Maria Mocanu nu duce lipsă de admiratori şi are sute de like-uri la fiecare fotografie.
Roşcata are o atracţie specială şi pentru manelişti, noua asistentă a lui Capatos având poze cu Elis Armeanca, Bogdan de la Ploieşti sau cu Babi Minune. Aceasta a apărut şi în multe videclipuri ale acestora.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu