marți, 21 mai 2013

Motivul pentru care aceasta femeie cere azil politic. "A vrut sa ma oblige sa fac asta"


Tintswalo Ngobeni, de 22 de ani, a fugit din tara sa natala, Swaziland, cand era adolescenta. Acum cere azil politic in Marea Britanie, de teama ca daca se va intoarce va fi ucisa.


Potrivit legilor din Swaziland, regele Mswati al III-lea, cunoscut pentru bogatia si stilul sau de viata extravagant, are dreptul sa-si aleaga in fiecare an o noua sotie.

In prezent, el are 13 femei in harem, iar Tintswalo spune ca acesta dorea s-o oblige si pe ea sa devina sotia lui, scrie Daily Mail.
Regele i-a facut avansuri cand tanara avea doar 15 ani, iar e a fost “ingrozita”.
“Sotiile sunt inchise in palatul lor, pazite de garzi si nu au voie sa plece nicaieri fara acordul regelui. O singura data pe an au voie sa mearga in America, pentru ca el le da bani pentru cumparaturi”, declara tanara.
Tintswalo a fost nevoita sa renunte la viata ei tihnita si la educatia pe care o primea intr-o scoala privata, iar matusa ei a aranjat sa o trimita in Anglia, unde mama sa traia deja de 5 ani, dupa ce fugise de sotul ei violent.
“Nu am avut de ales. Nimeni nu l-a refuzat vreodata pe rege, asa ca a trebuit sa dispar”, spune femeia, care acum traieste in Birmingham.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu