marți, 7 mai 2013

IPOSTAZA EROTICĂ de la plajă, a Biancăi Drăguşanu, care i-a înnebunit pe fani: "Ce poziţie DE SEX!" | FOTO ÎN ARTICOL

Bianca Drăguşanu face ce face şi revine în centrul atenţiei admiratorilor ei. Şi pentru că a venit vara, roşcata se laudă cu cea mai "obraznică" poziţie pe care a adoptat-o vreodată la plajă.

Fotografia este una mai veche, din vacanţa din Dubai, în care a fost pe vremea când era iubita lui Adrian Cristea. Îmbrăcată cu un costum de baie sexy, roşcata s-a lungit pe un fotoliu, şi-a depărtat picioarele şi a pozat fără inhibiţii pentru cea mai erotică fotografie pe nisip.
Fanii au fost exataziaţi de imagine şi au complimentat-o pentru felul în care arată. Alţii au crititat-o pentru că i se văd coastele. Ce mai mulţi însă au fost impresionaţi de felul în care stă, iar unul dintre ei i-a scris: "Ce poziţie de sex...".
Mai devreme, Bianca s-a lăudat, tot pe reţeaua de socializare, cu o fotografie mai veche, de pe vremea când era blondă. "Ia uitaţi ce poză am găsit;)", a scris Bianca pe Facebook lângă o fotografie de pe vremea când era blondă şi avea forme mai voluptuoase. Într-un costum de baie minuscul şi colorat, diva făcea plajă, iar imaginea le-a înfierbântat bărbaţilor imaginaţia. Cei mai mulţi dintre fanii care au adăugat comentarii au scris că actuala roşcată arăta mai bine înainte, când avea mai puţine transformări estetice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu