miercuri, 2 ianuarie 2013

O noua teorie despre moartea indragitei printese Diana. Dezvaluirile serviciilor secrete rusesti


Serviciile secrete rusesti sustin ca moartea printesei Diana la Paris, in anul 1997, nu a fost un simplu accident. Dezvaluirile sunt incluse intr-o carte care va fi publicata anul viitor
Autorul cartii, Gennady Sokolov, care are legaturi stranse cu serviciile secrete rusesti, crede ca printesa a fost ucisa “il stil englezesc”, de catre spionii britanici.
Agentii rusi de la Paris au banuit ca este ceva in neregula cand au observat intrarea in tara a 3 ofiteri superiori din M6 (serviciul secret britanic), chiar inainte de tragicul accident al lui Lady Di.
Teoria prezentata in carte sustine ca un cip a fost amplasat in masina printesei, iar acesta a blocat franele intr-un moment ales de un spion care urmarea autoturismul, alaturi de paparazzi.
Sokolov spune ca este imposibil sa se mai demonstreze ceva acum, pentru ca cei implicati au fost probabil ucisi, iar unii martori “au disparut in mod straniu”.
“Diana devenise o serioasa amenintare pentru familia regala. Se zvoneste ca era insarcinata si cred ca nu este o coincidenta faptul ca trupul ei a fost mumificat inainte de a fi trimis la Londra. Asa nu se mai putea afla daca fusese insarcinata”, declara Sokolov.
Teoria lui este sustinuta si de miliardarul Mohamed Al Fayed, tatal lui Dodi Al Fayed, iubitul printesei, care a murit alaturi de ea in accident.
Autoritatile britanice au recunoscut prezenta la Paris a ofiterilor M6, dar au negat mereu vreo implicare in moartea Dianei.
Oficial, Lady Diana a murit intr-un tragic accident de masina care a avut loc in tunelul Alma din Paris, in august 1997.
Vinovat este considerat soferul, Henri Paul, care ar fi fost beat, dar si jurnalisitii care urmareau masina, determinandu-l astfel sa conduca cu viteza excesiva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu