miercuri, 30 ianuarie 2013

Bianca Dragusanu s-a luat la harta cu fanii!!!


Bianca Dragusanu s-a luat la harta cu fanii , aceasta a postat pe pagina ei de Facebook :"PROVOCARE: rog toţi prietenii de pe FB, cei bine intentionati so NU reactioneze la acest mesaj! Fac un sondaj să văd câţi prosti mascati au timp sa-si dea cu parerea pe pag mea. Acest mesaj este dedicat celor idioti, analfabeti, frustrati, tampiti, complexati si pt care viata lor reprezinta o mareee plictiseala generala"

"ATENTIE! Aştept reactiile voastre penibile prin care va autodescrieţi! START!", le-a transmis Bianca prietenilor virtuali.


23 de comentarii:

  1. vorbesti de analfabeti si mai sus scrii "so" in loc de "sa" !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu ai dreptul sa judeci pe nimeni. uita-te la tine prima data inainte sa judeci pe altii

      Ștergere
  2. tu aia mai inalfabeta si proasta ca tine nu este plasticato nu vezi ca esti buna numai sa strici cupluri altceva nu faci nimica interesant.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bianca, sa inteleg ca cei care vor scrie despre tine frumos , sunt destepti si.... nu mai stiu cum ii lauzi tu , iar cei care nu sunt de acord cu tine (ma refer aici la comportament , silicon peste tot , buze imense si inestetice, figurile pe care le faci de fiecare data) sunt niste frustrati , inculti si analfabeti ? PERFER SA MA FACI TU INCULT SI CUM ITI MAI VINE LA GURA DAR NU SUNT DE ACORD CU TINE , FATA CULTA,CITITA SI CU UN BUN CARACTER !!! Tine bine minte ce iti spune un `incult` : TOT DE LA TARA ESTI !!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. eu tea-si lasa sa-mi faci un oral cum ai de obicei cu buzele alea senzuale ,,pt ca stiu ca asta iti place,,....mwa

    RăspundețiȘtergere
  5. Analfabeti :)) si tu ai scris mai sus "so" in loc sa scrii "sa" ! :)) . Asa ca nu mai jignii pe nimeni ;). Uite-te la tine ;) sa vezi ce "papusa" GONFLABILA esti , daca te inteapa cineva te desumflii.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sincer parerea mea e ca fata asta a uitat cum arata 1 data:)))) un monstru in adevaartul sens al cuvantului :))) acum are arfe dupa ce e plina de operatii saraca de ea mi-e mila de ea:)))

    RăspundețiȘtergere
  7. una care a plecat de la tata vaciii si a ajuns mare vedeta pe spatele lui botezatu ......ce vrei sa credem despre tine draga bibi.?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. care mama dreaq mare vedeta? la cat plastic are in ea scartaie cand merge....da-o dreaq de jartea

      Ștergere
  8. Si app sincer nu inteleg de ce toti barbati sunt atrasi de o femeie de plastic:)) ca sa scapati de sindromul asta ganditi-va cum arata 1 data pana sa se operezee:)))) ps:sa nu aveti cosmarurii:))) cu o balena grasas si blonda:))))

    RăspundețiȘtergere
  9. Sincer, Bianca arata destul de bine, dar trebuie sa invete sa fie mult mai feminina. Oriunde si oricand va fi barfita, asa suntem noi oamenii, dar, cu toate astea, ar fi bine sa fie mai discreta in anumite situatii si sa refuze categoric sa mai dea explicatii cand NU se merita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. buzele alea de mutant zici tu ca arata bine? mai bine ma duc la piata si cumpar un peste si ma pup cu el decat cu plasticata asta...

      Ștergere
  10. La Calan nu era obligatorie prezenta la orele de Limba Romana asa ca nustiu ce asteptari aveti de la Bianca?

    RăspundețiȘtergere
  11. pacat de Victor ca este un baiat destept si frumos....in schimb pe tine nu dau nici 2 bani, dar hai sa fim seriosi Victor e un baiat prea destept ca sa stea cu o tacanita ca tine..auzi da de fapt tu cu ce te ocupi???????/ ca din cate am vazut eu tu ai aparut la tv doar cand era vb de scandal, si cand ai aparut la DANSEZ PTR TINE la antrenamente erai o disperata, ca tu nu faci aia sau aia ca era Cristea gelos...trezeste-te fatuco ca ai sa ramai singura la cat esti de prostuta..iti doresc mult successssss :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce a facut asta de ii asa mare vedeta? "superproductii nu atrag macar un fan
    in numele vostru se arunca un bani pe geam", dute-n mm de tarfa tunata.

    RăspundețiȘtergere
  13. ma asteptam la mai mult de la Victor sa decada in asemenea hal...de la Anda , care este o femeie in toata firea si calculata, sa ajunga la o papusa plasticata ca asta...DEAMAGITOR!!! Victor daca tot vroiai o femeie gonflabila de ce nu ti-ai cumparat una , macar cu aia nu te faceai de ras!!! Bianca vorbeste de analfabeti dar nu se uita la ea ca e o penibila? vai de capul ei!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. vrea si ea sa atraga atentia. imi e mila de ea! sincer e prea bun slav pentru ea.... stie omul sa poarte o discutie..,ea se chinuie sa fie elevata si din pacate pt . ea nu-i prea iese. si cristea e superior ei la capitolul cultura generala.

    RăspundețiȘtergere
  15. mda ceea ce au scris alte persoane mai sus este perfect sdevarat o analfabeta ca asta nu cred ca am vazut, se crede vedeta dar ea e vai de capul ei plina de operatii si se crede frumusetea intruchipata.Cu buzele ei de zici ca sant de cal, cu gura aia pana la urechi de zici ca e taiata mai bine arata masa ca ea.

    RăspundețiȘtergere
  16. e vai de capul ei ,corect o analfabeta iar Victor Slav e un sclav pentru ea sper sa vina pe pamant cu capul in nori nu e bine .....haideti fratilor nu ii mai dati satisfactiei papusei

    RăspundețiȘtergere