joi, 1 august 2013

Roxana Nemeş VA FI CERUTĂ ÎN CĂSĂTORIE, CU O SINGURĂ CONDIŢIE! Uite ce trebuie să facă ea pentru a deveni soţia lui Radu Groza

Radu Groza, iubitul şi impresarul concurentei Roxanei Nemeş, şi-a luat inima în dinţi şi a promis că o va cere în căsătorie pe iubita sa dacă ea va îndeplini o anumită condiţie.
Roxana Nemeş va deveni soţia lui Radu Groza la "Splash! Vedete la apă"?, dar numai dacă va reuşi să ajungă în etapa finală a concursului, care va avea loc duminică, 4 august, la orele 20:30, la Antena 1, în prima semifinală. În urma saltului efectuat de la cinci metri, Roxana Nemeş a primit din partea juriului atât critici cât şi laude, Anda Adam spunând că Roxana a fost de departe cea mai "frumoasă, sexy şi hot prezenţă a serii!". Dacă iubita impresarului se va califica în finală şi dacă va deveni "doamna Groza", veţi afla în prima semifinală de duminică, 4 august, la orele 20:30, numai la Antena 1. Tot atunci, veţi putea fi martorii surprizei pe care Roxana Chiperi, fosta concurentă de la "România dansează", a avut-o înainte de saltul spectaculos pe care l-a executat de la trei metri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu