marți, 22 ianuarie 2013

Ce spune lungimea fustei despre o femeie ?


Imaginea realizata de tanara Rosea Lake face furori pe internet. Aceasta a realizat un studiu prin care arata ce zice lungimea fustei unei femei despre ea . Studenta la design grafic a realizat o imagine indrazneata cu un grafic.


Masuram femeile din priviri, la fel cum citim un cilindru gradat, dar nimeni nu recunoaste asta, pentru ca e o rautate.  Imaginea asta e o descriere destul de precisa a ceea ce se crede despre femeile din ziua de azi”, sustine Rosea, studenta la design grafic.

7 comentarii:

  1. Ia se claseaza la "asking for it " so :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Are niste picioare foarte sexy :)

    I'am the 2nd anonim .

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt femei intre femei ,,si mai ales cine a facut acest studiu ,,as vreau sa stiu cum iese din casa ,pt a asculta slujba la biserica ,,cand merge la cumparaturi ,,cand merge la facultate ,,cand iese in oras cu iubitul ,,si multe altele ,,,nu catalogati femeia dupa haine sau dupa marimea fustei...o whore poate fi si cu fusta lunga si cu pantaloni ,,depinde de cum vede fiecare ,,,de perceptia fiecaruia dar eu cred ca in general femeia de imbraca cum se simte ea mai bine ,,e usor sa critici dupa standarde puse de unele persoane.

    RăspundețiȘtergere
  4. Are dreptate cine a facut studiul pentru ca nu iti ei fusta pana sunb fund ca asa te simte bine ...hai sa fiim seriosi

    RăspundețiȘtergere
  5. Cine sunteti voi sa judecati oameni dupa aparente? Oameni care nu au ce face... oameni care e plictisesc..oameni care nu au un rost in viata , felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  6. chiar asa nu marimea fustei conteaza!eu cred ca mai degraba ar trebui sa conteze personalitatea acelei persoane!

    RăspundețiȘtergere