marți, 22 ianuarie 2013

Imagini de poveste cu Bianca Dragusanu si Victor Slav

Bianca si Victor sau  vazut sau placut si au petrecut o mica vacanta in Roma .

 Victor Slav a fost la picioarele Biancai satisfacandu-i toate poftele. Acestia la plecarea din tara nu si-au recunoscut relatia , insa acuma pozele cu saruturile fierbinti  nu i-a putut ascunde .




Victor Slav s-a despartit in 2012 de Anda Adam iar Bianca Dragusanu s-a despartit de printul Adrian Cristea.

11 comentarii:

  1. Dupa ce ca e subiect... "senzational", mai aveti si grave probleme cu gramatica limbii romane!
    Totusi oameni buni!
    Nu suntem analfabeti...vreau sa cred!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu vezi ca romanul e bunde barfa crezi ca mai sta sa mai si judece!!!!!!!!!

      Ștergere
  2. o curva..mai are un pic si umbla si cu basescu :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa ceva nu mi-am imaginat in veci ca se va intampla ... , dar pana la urma, nu ar trebuii sa ma mai mire ceva... !! Maine poimaine vom afla ca Banica jr. s-a combinat cu Vantur... sau alte combinatii care mai de care mai absurde... !!! Oricum, eu sa fiu barbat, nu as pupa asemenea buze siliconate pt toti banii din lume... Nimic nu este natural la fiinta asta ... NIMIC!! Este ca si cum ai pupa o gonflabila ... Pfffffff......... Victor este un exemplar mult prea reusit pt o papusa artificiala cum este Bianca !!!!!!!!!!!!!!!!1

    RăspundețiȘtergere
  4. Si de ce va pasa voua daca e siliconata sau nu.in fond,e doar alegerea lor,e viata lor si nu ar trebui ca niste invidiosi ca voi sa ii critice!Vedeti-va de viata voastra mai bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect...asa este!!! Nici eu nu sunt fana Bianca Dragusanu dar chiar asa, e viata lor, ei stiu ce fac...singura lor vina e ca sunt persoane publice si tot timpul intra in gura lumii. Nu cred ca e dreptul nostru sa-i judecam...ce se intampla intre cuplurile astea mondene se intampla si la persoane obisnuite doar ca nu ii stie nimeni. :)

      Ștergere
  5. ce va roade invidiia....bianca e o fata frumoasa si libera si vlad la fel,sunt tineri au dreptul sa isi traiasca viata...bravo voua bianca si vlad...eu sincer ma bucur pentru voi!

    RăspundețiȘtergere
  6. esti cea mai mare curva din Romania..nu iti este rusine sa umbli k toti asa d rpd??wsm ce panarama ai ajuns...mai bn ai disparea ptr toata viata ca ar fi mai bn..:))

    RăspundețiȘtergere
  7. Bianca este o fata frumoasa,careia ii place sa se ingrijeasca,are si bani sa o faca .. probabil orice femeie care are anumite complexe in legatura cu o parte a corpului ei ar apela la o metoda de infrumusetare daca ar avea o situatie financiara foarte buna ! Judecam prea mult ceea ce vedem la anumite vedete privite dintr o anumita perspectiva,pana la urma nu stie nimeni ce are in casa sau in suflet ,in afara de ea si de cei apropiati ei !
    Despre relatia cu Victor .. Bravo lor! sa fie fericiti ,sa aiba o relatie buna si de lunga durata ..poate chiar mai mult de atat !Cu siguranta nu ii intereseaza parerea noastra ! Consider ca sunt potriviti fizic .. !

    RăspundețiȘtergere
  8. un cocalar si o pitipoanca =))

    RăspundețiȘtergere