joi, 14 martie 2013

I-a rămas un borcan de 400 ml blocat în fund!


"Am fost chemaţi să intervenim pentru un pacient care acuza colici abdominale. În cele din urmă a recunoscut că şi-a introdus din curiozitate un borcan în anus. A fost dus la Spitalul de Urgenţă şi a fost operat", a declarat medicul Mihai Polinschi, director Serviciul Judeţean de Ambulanţă Galaţi.
Doctorii s-au chinuit să găsească o soluţie pentru a extrage obiectul, însă singura posibilitate a fost intervenţia chirugicală.
"Deoarece poziţia în anus era prea avansată şi nu se putea extrage corpul pe unde a intrat, s-a luat decizia să fie operat sub anestezie generală. S-a extras cu succes corpul străin, iar acum se recuperează. Putea să moară dacă nu ajungea la spital în timp util deoarece orice astfel de operaţie e periculoasă. Mai exista riscul ca acest corp străin să se spargă şi apăreau alte leziuni foarte grave”, a precizat dr. Angel Trifan, medic coordonator UPU SMURD Spitalul de Urgenţă Galaţi.
Pacientul în vârstă de 32 de ani este acum sub observaţie

6 comentarii:

  1. Doamne fereste...gay-ul naibii

    RăspundețiȘtergere
  2. ce nebun:)) nu ma mai mira nimic..:)

    RăspundețiȘtergere
  3. ii cu borcanu rau
    macar era cu zacusca

    RăspundețiȘtergere
  4. haaaahahahaha..bn k nu a patit k ala care sia bagat in bund un borcan si sa spart borcanu..zici k ai venise ciclul..=)):))

    RăspundețiȘtergere
  5. ce panaram de om ..de naibi nu te ai dus la cineva sa iti bage o p...l sa vezi cum e ? k aia iese nu ramane blocata sau ai vrut sa vezi km e sa ai un borchan in fund?

    RăspundețiȘtergere
  6. dupa cum se vede a fost introdus cu gura in sus...poate a vrut sa il umple..:))))))))))))

    RăspundețiȘtergere