duminică, 14 aprilie 2013

Ce e o «pițipoancă»? Vezi ce părere au «fetele bune» Buruiană, Tonciu și Trașcă – VIDEO

Sânziana Buruiană consideră că ”pițipoanca” nu există, ci este doar un termen pe care bărbații misogini îl atribuie femeilor ”elegante”, din invidie! 

”Eu cred că e un termen folosit de bărbații misogini din invidie și folosit pentru femeile la care nu pot ajunge. Când văd o femeie foarte aranjată, bărbatul are un complex. Se gândește: bai nu am cum să fiu la asta, dă-o-ncolo de pițipoancă. Dacă nu am fi așa vesele și amuzante nu cred că s-ar uita nimeni la noi", a spus Sânziana, pentru RTV.

Andreea Tonciu nu este de acord cu prietena ei. Pentru iubita fotbalistului Nicolae Mitea, ”pițiponacele” nu numai că există, dar sunt și foarte apreciate de bărbați.

”Eu sunt o divă! Bărbaților le place să arăți bine să ai un sân frumos, un fund frumos, o față frumoasă. O pitipoancă are buzele extrem de mari și bineînțeles date cu roz. Sunt văzute foarte bine de către bărbați”, a spus Tonciu.

Și Simona Trașcă admite existența ”pițipoancelor”, însă are o definiție foarte vagă pentru acestă categorie: ”Fetele alea care exagerează cu vestimentația foarte colorată”. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu