marți, 11 iunie 2013

Inna, GOALĂ PUŞCĂ PE INTERNET! Uite cum îşi etalează SÂNII | FOTO ÎN ARTICOL

Celebra cântăreaţă a postat pe una dintre reţele de socializare pe care ţine legătura cu fanii o fotografie în care este aproape... goală puşcă, în timp ce îşi ţine o mână pe sâni, pentru a nu lăsa chiar totul la vedere, iar fanii au fost năuciţi de frumuseţea ei naturală. Probabil ipostaza a fost realizată în timpul filmărilor noului ei videoclip, însă amicii virtuali au fost cuceriţi definitiv.
De altfel, cântăreaţa nu este la prima "abatere". Ea a mai publicat şi în urmă cu o săptpmână fotografii în care apare goală complet, dar cu sânii acoperiţi de mână sau alergând prin ploaie aproape fără haine.
Cu altă ocazie, ea a postat o fotgrafie în care purta costum de baie din două piese, însă reacţiile fanilor au fost la fel de multe. Deşi Inna era îmbrăcată cu un costum de baie, aşezată şi relaxată pe o canapea, undeva în aer liber, fanii au considerat că ipostaza este extrem de sexy. Ba mai mult, unii au spus că imaginea îi duce cu gândul la mult mai mult. "Arăţi ca un star porno", a scris, copleşit, unul dintre fani, în timp ce alţii, mai moderaţi au bombardat-o cu mesaje de genul: "Întotdeauna sexy", "La naiba, fată, arăţi senzaţional dimineaţa, cu siguranţă mi-ai făcut ziua mai frumoasă", "Drăguţă şi sexy", "Mă omori!", "Eşti perfectă, Inna!" sau "Dimineaţă sexy".



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu